Teoria superstringurilor(2)

Conform filmuleţului de mai sus, dacă considerăm dimensiunea 1 ca o linie între 2 puncte atunci dimensiunea 10 reprezintă toate universurile posibile în care fiecare univers conţine toate alegerile posibile ce pot fi în respectivul univers adunate într-un punct. Filmuleţul mai spune că acolo lucrează stringurile.

Acum dacă am considera că Dumnezeu este în a 10-a dimesiune ( sau poate chiar într-o a 11-a dimensiune ) am avea explicaţia perfectă pentru atribuţiile date lui Dumnezeu de atotcunoscător, dincolo de timp şi atotînţelept. Dumnezeu fiind în a 10-a dimensiune e dincolo de timp ( care e cam a 4-a dimensiune ); El ştie toate alegerile pe care poate să le facă un om şi cum aceste alegeri influenţează viaţa lui ( cam a 7-a dimensiune dacă nu mă înşel ) şi poate interveni în orice timp al omului ( a 5-a dimensiune ). În acelaşi timp putem considera pe îngeri şi demoni că s-ar afla în a 5-a dimensiune considerând cunoştinţele şi influenţa lor care totuşi nu sunt la măsura lui Dumnezeu.

Poate unii vor spune că văzând lucrurile aşa pare-se că nici Dumnezeu nu e aşa de atotputernic după cum spune religia. Totuşi mai trebuie adăugat ceva la ce am spus. El poate e în a 10-a dimensiune dar El este şi Creatorul celor 10 dimensiuni. Totuşi uitaţi cum fizica poate explica ştiinţific înainte-vederea sfinţilor sau pronia atotcunoscătoare a lui Dumnezeu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s