Firefly

E un serial de care nu mă pot lăsa nicicum și are doar 14 episoade. E vorba de Firefly. Un serial cu o poveste de necrezut. După primul sezon filmat a fost anulat de cei de la Fox și vândut pe DVD-uri. Totuși fiind pus filmul pe DVD s-a format un grup de fani destul de numeros, îndeajuns de numeros încât Joss Whedon, creatorul serialului Firefly ( cel care a creat și Buffy, Angel iar mai nou The Avegers ), a putut să fac rost de fondurile pentru a face un film, Serenity, ce e continuarea serialului Firefly. Și acum, după 10 ani de la apariția serialului, Firefly nu este uitat ci au tot felul de conferințe la Comic-Con despre acesta, apar referințe la serial în alte seriale cum ar fi Futurama, The Bing Bang Theory, Castle, etc. iar numărul de fani este în continuă creștere.

Cel mai bine descrie starea pe care o ai odată ce ai început să urmărești Firefly e un cuvânt spus de Zoey într-o scenă ștearsă. Parafrazând ea spune că cei care au ajuns pe Serenity niciodată nu mai pleacă de acolo ci învață să trăiască acolo.

Mai jos e un trailer genial făcut de un fan în legătură cu personajul River ( unul din personajele principale în jurul căreia se învârte serialul ) din Firefly și trailer la filmul Serenity ( ce e o continuare a serialului Firefly ).

Vizionare plăcută!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s